Reparatii Centrale Termice in Iasi

Reparații Profesionale Centrale Termice in Iasi

Nu ramaneți in frig cu un sistem de incălzire nefuncțional! Vă ajutăm la menținerea calității si confortabilității casei sau a biroului  cu reparații profesionale centrale termice.

Orice defecțiune a unei centrale termice trebuie luată in considerare si rezolvată in cel mai scurt timp, astfel incât sa nu afecteze alte componente ale centralei dumneavoastră.

Intervenția în cazul în care este nevoie de reparație la centrala termică presupune o constatare, evaluare, remediere a defecțiunilor și reparații cu înlocuirea pieselor defecte. Reparația centralei termice cu înlocuirea pieselor constatate se face cu aprobarea in paralel a beneficiarului urmate de comanda acestuia.  Asigurarea unui service de calitate si prompt este foarte important.

Serviciile noastre sunt efectuate cu respectarea normativelor și reglementarilor ISCIR pentru reparații centrale termice Iasi. Societatea noastră  este autorizata ISCIR pentru service centrale termice pentru orice producător de centrale termice, de asemenea sprijinim orice client în furnizarea  de piese de schimb  pentru centrale termice la un preț foarte bun, piese pe care le trimitem prin curierat rapid celor ce doresc să-și repare centralele termice.